Ronde van Borum – praktisk info

Ronde van Borum er en hyldest til cykelklassikeren Ronde van Vlaanderen og forårsklassikerne generelt. Løbet køres samme dag som Flandern Rundt. Vi samarbejder med Visit Flandern, Belgiens turistbureau, om at skabe en ægte Belgisk oplevelse, i Aarhus. 

Løbet henvender sig til alle der elsker at se cykling i fjernsynet, men som også kan li´ selv at komme ud på rammen og give den gas. Kom og få en fed oplevelse, vi har plads til alle, uanset niveau! 

Ronde van Borum er et motionscykelløb med sikkerheden i top, rundstykker, kaffe, energigel, pomfritter og Kwaremont øl er med i prisen.

Motionscykelløb

Ronde van Borum køres på den på den hårde klassiske RVB rundstrækning på samlet 74km. Løbet køres som én åben klasse med plads til 250 deltagere. 

Hurtigte rytter i 2024 gennemførte på 1:51:20 (39.88 km/t), sidste rytter i mål gennemførte på 5 timer og 12 minutter (14.21km/t), sidstnævnte var mindst ligeså sej som vinderen!! Til Ronde van Borum er der plads til alle.

Ronde van Borum inviterer hvert år en kendt cykelrytter med til at deltage, herunder er det Frank Høj der deltog i løbet i 2019! 

Ronde van Borum

Dato: d.6. April 2025
Nummerudlevering: Klokken 07:30 – 09:59
Starttidspunkt:
 Klokken 10.00
Målzone: Skivholme Forsamlingshus
Distance: Classic 74KM
Præmier: Ja, der er spurtpræmier.
Startpakke: Med chip, startnummer osv. udleveres på dagen.
Parkering: Der er parkering ved Herskind Skole – parker venligst ikke i Skivholme by, v. Skivholme Kirke eller på ruten.
Cykelhjelm: Ja, man får ikke lov at starte uden hjelm.
Tri styr: Nej, denne rute er på ingen måde velegnet til tri-cykler.
Kompressionsstrømper: Kun med gyldig lægeattest!

Tilmelding: Sportstiming 

Ruten

Ronde van Borum køres på en legendarisk rundstrækning 15km fra Aarhus centrum, ruten byder på rigtigt belgierterræn, små veje og stejle bakker, dog ingen brosten og heller ikke noget gravel. Der køres 10 omgange på 7,4km med 100hm pr. omgang. En god udfordring for alle! 

RVB Classic challenge (73km)

SE RUTE HER: RVB CLASSIC

Forplejning

Der er rundstykker, kaffe og kage til de morgenfriske, i mål er der fritter + kwaremont, cola, musik og hygge! 

Der udleveres en gel til alle deltagere, og det er muligt at tanke vand og energidrik i målzonen, samt en lille (god) cognac undervejs, hvis man har ondt i benene. 

RVB Vindertrøje

De hurtigste bliver præmieret med den legendariske RvB vindertrøje – der er én til hurtigste kvinde og hurtigste mand. Herunder Jeppe Tolbøll der vandt Ronde van Borum i 2021.

 

Billetter kan købes her

  • Motion
  • Early Bird 199 DKK (- første 100 billetter)
  • – herefter 249,- kroner

Vi ses til Ronde van Borum

Ronde van Borum - All rights reserved 2023